Wie zijn wij?

Als voortzetting van toenmalig Boekhandel Van de Kamp openden wij, Wouter & Esther de Pater, op 1 augustus 2011 de deuren van de compleet opnieuw ingerichte winkel met de nieuwe naam: Het Boekpunt. Dit deden wij samen met Arjo & Vrouwke Klapwijk. Onze diepste drijfveer was -en is- herkenning rond de diepste Kern van het geloof, wat tot uitdrukking is gebracht in ons logo in de letter t als kruis. Het helpen van en het contact met u vinden we het allerleukst. Geen dag is hetzelfde, want geen mens is hetzelfde; er is altijd wel iets wat blij maakt of raakt. Het is fijn om te helpen aan het juiste kaartje of het goede boek waarnaar gezocht wordt.

 

Na enige tijd werden we, naast Het Boekpunt, ook eigenaar van webwinkel Kameel.nl, om u zo op zoveel mogelijk manieren van dienst te kunnen zijn. 5 jaar hebben we beide winkels met veel plezier en passie gerund. Toen Arjo & Vrouwke aangaven met pensioen te willen gaan en de webwinkel steeds groter werd, moest er door ons een heel moeilijke keuze worden gemaakt. De uitkomst was dat wij de webwinkel hebben verkocht om zo onze focus op de leukste winkel van Putten -mèt het contact van mens tot mens- te houden. Zo komt het dat wij sinds 1 januari 2020 samen aan het roer staan van deze prachtige winkel met groot assortiment, met voor ieder wat wils.

 

Maar gelukkig hoeven we het niet alleen te doen! Waar zouden wij zijn zonder de geweldige inzet en de persoonlijke betrokkenheid van onze medewerkers? Zo fijn dat, ieder op zijn eigen wijze en met zijn eigen gaven, zich met volle kracht inzet voor u, als klant: in advies, in het variëren en op pijl houden van de winkelvoorraad, in het in het oog houden van de netheid van de winkel, in het administratief verwerken van één en ander, in het.… Er is zoveel wat niet direct zichtbaar, maar wel belangrijk, is. We genieten ook enorm van de eensgezindheid van de collega’s. Er is aandacht voor elkaar, tijd voor een praatje over de gewone dingen van het leven, maar ook over het geloof! Bijzonder!

 

Op deze manier en met deze mensen hopen we nog heel lang in de winkel te kunnen werken en u te kunnen ontmoeten.

wouter  els inge esther