Webshop Kameel.nl

kameel lowres2

Het Boekpunt is vanaf begin 2014 trotse eigenaar van webshop Kameel.nl. Met onze webshop willen wij u ook online 24/7 van dienst zijn. U kunt uw bestellingen voortaan dus ook online bestellen via onze webshop Kameel.nl. Natuurlijk kunt u uw producten eenvoudig afhalen bij Het Boekpunt in Putten of thuis laten bezorgen.

kameel-webshop    
     

Volg ons en wees als eerste op de hoogte van nieuws en acties!

Bezoek onze webshop Kameel.nl
Like ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Inschrijven voor onze Nieuwsbrief


Over Kameel.nl

Kameel.nl is net als Het Boekpunt gespeciailseerd in christelijke boeken, muziek, films, kaarten en cursusmaterialen. Via Kameel.nl kunnen wij u ook elk ander (algemeen) boek leveren. Of het nu een kookboek, een spannende detective, een studieboek of een algemene roman is: u hebt uw bestelling binnen enkele dagen in huis.

Kameel.nl is begin 2014 opgericht om de activiteiten van webshop IZB-Ark voort te zetten. IZB-Ark is in 2010 ontstaan uit een samenwerking tussen IZB Boekhandel en Ark Boekhandel. Met uw aankoop bij Kameel.nl steunt u het werk van de IZB en het werk van Ark Mission.

Kameel.nl is er voor particulieren maar ook speciaal voor: boekentafels, kerken, studenten, scholen, bedrijven en organisaties.